Toro TimeCutter ZS 4200 T
Ditt selvfølgelige valg når du skal kjøpe spakestyrt klipper. Dette er klipperen som overgår de fleste konkurrenter på kvalitet, klipperesultat og brukervennlighet. Elektrisk innkobling av klippeaggregatet, utstyrt med doble hydrostater, automatisk parkeringsbrems og sist men ikke minst SMART SPEED™ som gir deg en overlegen kontroll på styringen i kritiske partier. Summen av dette gjør at du kan spare mer enn halve tiden du bruker på
klippingen i forhold til tradisjonelle traktorklippere.

produktinfo
Toro TimeCutter ZS 5000
Kraftig spakstyrt klipper fra Toro. Utrustet med en 24 hk Kawasaki motor og en klippebredde på 127 cm. Her sitter du som en konge i den komfortable DeLux-setet. Utstyrt med Toro*s mange finesser, så som Dobble hydrostater, Recycler, sideutkast, meget kraftig stålchassi og mye mer. En kraftig maskin som gir deg mye for pengene.

produktinfo
Toro TimeCutter SW 4200 CE
Ny och smidig åkgräsklippare från Toro! Rattstyrd som en traktor och med överlägsen manövreringsförmåga samt tidsbesparande som en Zeroturn-klippare. Förarstol med högt ryggstöd 38 cm, dragögla, justerbar klipphöjd från förarplats, elinkoppling av klippenhet, mugghållare, SmartPark™automatisk handbroms.

produktinfo
Toro Titan ZX4800 (inkl. ROPS)
Pålitelig konstruksjon, overdimesjonert ramme, helsveist klippedekk i 4 mm stålplater, hurtig og pressis manøvrering med Doble hydrostater. Dette er maskinen for deg som stiller høye krav. Utmerket klipperesultat og utrustet med veltebøyle (ROPS) og sikkerhetsbelte.
produktinfo
Toro Titan ZX5400 (inkl. ROPS)
Rett og slett mye maskin for pengene. Rask, presis og 0–360-manøvrering gjør at du enkelt kan klippe rundt trær, blomsterbed og grusganger. Toro ZX5400 tilbyr ikke bare en sjenerøs klippebredde på hele 137 cm, men også en klipper som følger underlaget perfekt. En robust maskin med helsveiset klippedekk i 4 mm stålplater. Nedfellbar veltebøyle er standard. For yrkesbrukeren tilbyr vi 240 t garanti.
produktinfo
Maskiner for
vedlikehold
av alle
dine områder